úterý 4. srpna 2015

Co vše může ovlivnit kosmetické ošetření?


Pro Ty z Vás, kteří chodí na kosmetické ošetření pravidelně – všimli jste si, že i při volbě stejné kosmetičky, studia, kosmetické značky se výsledky kosmetického ošetření liší? Nemusí to být pouze domněnky.  Výsledek  kosmetického  ošetření ovlivňuje řada okolností.

Ze zkušeností se domnívám, že je vhodnější, když přijdete o 10 až 15 minut dříve. Stihnete se ve studiu aklimatizovat, prohlédnout si časopisy a připravit se. ( Pozn. Na semináři  bylo řečeno, že  uvedené doporučení aplikují i někteří zubní lékaři, prý mají lepší výsledky.) Toto doporučení platí zejména v zimě, kdy se venkovní teplota od vnitřní významně odlišuje.  Například pro pleť s rozšířenými cévkami, kuperózou, kde se objevuje lokální červenání  je to více než nutné. Pleť se během několika minut zklidní a je možné začít s aplikací kosmetických přípravků.  
Domnívám se, že výsledek kosmetického ošetření může ovlivnit,  když přijde klientka, která měla špatný den,  neumí se uvolnit a neustále řeší nepříjemné záležitosti. Myslím, že to tohle je záležitost velice individuální, jsou lidé, kteří si rádi neustále povídají a vyhovuje jim to. Potom je další část zákazníků,  která při kosmetickém ošetření  usíná. Vhodnější by měla být ta druhá umírněnější varianta, ale každému skutečně vyhovuje něco jiného.
Co rozhodně nedoporučuji, aby následovalo po kosmetickém ošetření je intenzivní sportovní trénink, slunění, solária, pobyt v prašném prostředí nebo podobné činnosti.
Zde si můžete přečíst, proč se nechat ošetřit ode mě. Lucie Urbánková

Žádné komentáře:

Okomentovat